Labākais veids asinsvadu tīrīšanai – ķiploku uzlējums

Infarkts un insults izraisa gandrīz 70 % no visiem nāves gadījumiem pasaulē. Septiņi no desmit cilvēkiem mirst sirds vai smadzeņu artēriju nosprostojumu dēļ. Gandrīz visos gadījumos šīs briesmīgās nāves cēlonis ir viens un tas pats: augsts holesterīna līmenis.

Fakti ir neapskaužami: paaugstināts holesterīna līmenis agri vai vēlu izraisa aterosklerotisko plākšņu izgulsnēšanos uz asinsvadu sieniņām.

Laika gaitā holesterīna plāksnītes kļūst arvien lielākas, un asins plūsma caur asinsvadiem tiek traucēta. Tāpēc jautājums par to, kā attīrīt asinsvadus no holesterīna, ir aktuālāks nekā jebkad agrāk.

Ķiploku uzlējums asinsvadu tīrīšanai ir lieliska izvēle, jo galvenā sastāvdaļa ir vispārpieejama un turklāt ir lielisks imūnmodulators.

Ķiploki ir bagāti ar C vitamīnu, B6 vitamīnu un mangānu. Taču galvenais ķiploku ieguvums cilvēka organismam ir nevis vitamīni un mikroelementi, bet gan spēcīgā dabiskā antibiotika allicīns.

Svarīgākā allicīna īpašība ir tā spēja apturēt aterosklerotisko plākšņu attīstību un tādējādi attīrīt asinsvadu lūmenu.

Lasi vēl: 5 dabiski līdzekļi, lai pārvarētu galvassāpes

Pēc pilna ķiploku tinktūras kursa lietošanas daudzi novēro strauju darbaspēju un garīgās aktivitātes pieaugumu, svara samazināšanos, vispārējās veselības stāvokļa uzlabošanos.

Ķiploku uzlējums

Sastāvdaļas

350 g ķiploku

0,5 l degvīns (vismaz 60%)

Uzlējuma pagatavošana

Smalki sasmalcina ķiploku vai izmanto ķiploku presi.

Sajauc ar spirtu.

Uz 10 dienām novieto tumšā vietā.

Pēc 10 dienām uzlējumu caur sietu pārtecina. Atstāj pudeli ar spirtu vēl uz pāris dienām nostāvēties.

Lai uzzinātu, kā pareizi lietot ķiploku uzlējumu, ejiet uz nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment